Jó reggelt Európa!

11 jan

Ébredj Európa! címmel a brüsszeli Zsidó Múzeumban történt mészárlással kapcsolatos írásomat a következőkkel zártam: “Ébredj Európa! Az igazi sátán köztetek él! A bumeráng visszaüt és nem Izraelt kaszálja el!!!”

A fent említett mészárlás óta eltelt pár hónap is bővelkedett muzulmánok által elkövetett terrorcselekményekben. Az Izraelen belüli esetekre a Nyugat könnyen legyint, hisz meggyőződésük, hogy annak oka van, tudják is, hogy mi…

És ezt a meggyőződésüket még akkor sem revideálják, amikor naponta szembesülnek az Iszlám Dzsihád, Boko Haram, az ISIS az Al-Shabab és az Al-Kaida (hogy csak a legismertebbeket említsem) keresztények ellen elkövetett rémtetteivel. Európára jelen pillanatban ez az iszlám szélsőségesség jelent veszélyt, amire legyinthetnék, mondván, hogy amit főztek, egyék is meg. Viszont ha ezt mondanám, semmivel sem lennék különb azoknál, akik a közel-keleti konfliktus okát a zsidókban/Izraelben látják.

Nem, egy szóval sem mondom, hogy nálam a bölcsek köve, a véleményem viszont olyan ember véleménye, aki évtizedekben mérhetően él testközelben terroristákkal és egy olyan ország állampolgárának véleménye, mely ország megalakulása pillanatától a terror árnyékában él és azóta küzd ellene – gyakorlatilag egyedül.

Valahányszor Izrael megszólal, akár úgy, hogy figyelmezteti a világot a veszélyre, akár úgy, hogy elvi támogatást kér a terrorizmus felszámolásához, a legalpáribb kritikának teszi ki magát. Európa nem érti, vagy inkább nem akarja érteni, hogy az izraeli – “palesztin”  konfliktus messze nem a területről szól. Európa nem érti, vagy inkább nem akarja érteni, hogy ez vallásháború és az iszlám világuralmi törekvésének megnyilvánulása, amelyben Izrael nem a végcél, csak egy közbeeső állomás.

A világnak kevés olyan helye van, ahol ne foglalkoznának a párizsi merényletekkel.  A politikusok hivatalból, az újságírók a kollégák iránti  együttérzéstől vezérelve, a fapados bloggerek  és a mindent tudó és mindent jobban tudó “megmondó” emberek fejtik ki véleményüket pro és kontra. És döbbenet! Van, aki úgy gondolja, hogy az áldozatok maguknak keresték a bajt azzal, hogy a muzulmán vallást tűzték tollhegyre. (Jelzem, hogy a keresztény és zsidó vallás is a célkeresztben volt, a gyilkosok mégsem ennek a két vallásnak a követői közül kerültek ki.)

Aki azt állítja, hogy nem kellett volna az oroszlán bajszát ráncigálni, az nincs tisztában a szólásszabadság jelentésével és különösen nem az ateista francia állam törvénybe is foglalt polititikai-társadalmi normáival. És főleg nincs tisztában a Korán és az iszlám történelmével. Ez utóbbiak tanulmányozását tisztelettel ajánlom a “megmondó” embereknek.

Mohamednek – mint Allah egyetlen prófétájának – a  tisztelete az iszlám vallás alapköve. A muzulmánok abszolút hite Allahban, a halálhoz való viszonyukból is látható. A Korán írja: “Ne gondoljatok mint halottakra azokra, akik Allahért haltak. Ők Allah mellett élnek, jólétben…”

A szegénységben élő muzulmán tömegek ellenségnek látják az őket körülvevő és szokásaiban, normáiban idegen, nyugati világot, ezért kiváló alanyai a szélsőséges muzulmán propagandának. Ők a célközönsége a fundamentalista iszlámkak. Ebből a közegből toborozza az ISIS, az Al-Kaida és más iszlamista szervezetek önkénteseiket és innen kerültek ki a franciaországi merénylők is.

A muzulmán környezet viszonyát az ilyen és ehhez hasonló esetekhez jól mutatja a török külügyminiszter véleménye: “… ami történt, az az európai faj- és idegengyűlölet következménye.”


Most Európa áll és rémülten hallgat. Illetve, dehogy hallgat! Intézkedéseket hoz – a muzulmánok érzékenységének védelmében.

Európa fél! És erre megvan minden oka! Félelme abból ered, hogy már kezdi felismerni a bajt, de még nem találja a megoldást, amellyel presztizsvesztés nélkül orvosolhatná azt. Ha most elkezd mecseteket rombolni (ezt Izrael soha nem tette), vagy fittyet hány az “arányosság elvének”, melyet háborús helyzetben Izraeltől minduntalan számon kér akkor be kell ismernie, hogy nem Izrael a nyugati kultúra ellensége.

Európa ezt nem fogja megtenni, hiszen ez szöges ellentétben áll az eddigi koncepciózus antiszemita/Izrael ellenes politikájával. Inkább még mos is, ennyi – halálos áldozattal is járó –  incidens után is, inkább behódol a kisebbségnek , ahonnan márr csak idő kérdése, hogy az egyik francia parlamenti képviselő jóslata valósággá váljon: “ezek az őrültek el akarják pusztítani a gyökereinket…”

Mindezt W. Churchill a maga idejében a következőképpen fogalmazta meg: “A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára.”

11.01.2015

18 hozzászólás to “Jó reggelt Európa!”

 1. Gavriel 2015. január 11. vasárnap - 15:54 #

  Európa opportunista. Beleájult magasztos elveibe aminek aztán alárendelte a valóságot. Akár át is írják valóságot csak azért mert az nem felel meg elveiknek.

 2. Attila 2015. január 12. hétfő - 10:35 #

  Ez már mélyebb probléma itt Európában. Mivel már itt született állampolgárokról van szó, akik a nyelvet tökéletesen beszélik stb.stb. Csak éppen, ha a gyökerekhez akarnak visszanyúlni, akkor találnak egy olyat, ami teljesen inkompatibilis a körülöttük lévő társadalommal. Látszik, hogy Holland, Merkel stb. mint a lőtt medve állnak a kérdés megoldatlanságával szemben. ezt a háborút csak tompítani és késleltetni lehet

 3. izraeli 2015. január 12. hétfő - 19:09 #

  Azt hiszem, Europa helyzetet ma- roviden- ket europai
  hatarozta meg- roviden es velosen.

  Ok ma mar- nincsenek kozottunk- de szavaik-elnek ma is.

  “A bekelteto abban a remenyben eteti a krokodilt-
  hogy ot eszi meg utoljara.”
  Winston Churchill

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Martin_Niem%C3%B6lle

  Hiller- a zsidokkal kezdte- es Europa nepeivel-folytatta.

 4. izraeli 2015. január 12. hétfő - 19:12 #

  Hiba- termeszetesen- Hitlerhez hasonlitottam.

 5. izraeli 2015. január 12. hétfő - 19:28 #

  Ugy latszik, gepi hiba kovetkezteben- a Niemoller idezet- nem sikerult.
  Megprobalom-ujra.

  http://davidberes.tumblr.com/post/36805836288

  Ezt- le kellene forditani- Europa-es a vilag- minden nyelvere.

 6. Franz Orf 2015. január 12. hétfő - 20:42 #

  Jólenne, ha tényleg Europa ráébredne, hogy nem Isráel az ellenség, és öszefogna vele a közelgő veszély elkerülése érdekében.

  • leharisrael 2015. január 12. hétfő - 20:57 #

   Ahogy az európai nyilatkozatokat hallom, erre kevés az esély. – Sajnos. De ez a sajnos Európára nézve az.
   Egyet biztosan látok: Ahogy Amerika 9/11 után nem maradt a régi, úgy Frankhon sem lesz már ugyan az, mint a merényletek előtt volt.

 7. Attila 2015. január 13. kedd - 11:25 #

  és bezzeg nagy slamasztikában vannak a képmutató EU vezetők, hogy történtek ellenére az Izraellel való viszonyt ne erősítsék… de remélem lesz olyan európai vezető, aki felveti hogy hagyjuk abba az Izraellel szembeni képmutatást és nevezzük nevén a dolgokat: Izrael az egyetlen közel-keleti demokratikus ország. míg a palesztin terrorszervezeteket is nevezzük néven. Állítom most ez a legnagyobb politikai kavarás, hogy hogyan ne közeledjünk úgy Izraelhez, miközben elítéljük a muszlim terrorizmust. Sajnos. Majd csak figyeljétek az európai politika és média tendenciákat!

  • leharisrael 2015. január 13. kedd - 11:41 #

   A BBC egyszerűen lereagálta a történést: “A ‘palesztinok’ is szenvednek Izraeltől.”

 8. Attila 2015. január 13. kedd - 13:57 #

  kíváncsi vagyok az EU az események után áttekinti-e a támogatott palesztin “szervezetek” hivatalos listáját…egyébként egy Izrael melletti európai kiállás lenne az igazi szólásszabadság támogatása. ezzel átvágnánk a gordiuszi csomót.

 9. Zsuzsi 2015. január 16. péntek - 15:39 #

  Azzal nem értek egyet, hogy nem Izrael a végcél, csak egy közbeeső állomás. Izrael a végcél, a többi nép leigázása csak hab lenne a tortán!

  • leharisrael 2015. január 17. szombat - 19:17 #

   Ezzel lehet nem egyet érteni, attól még létezik az iszlám világuralmi törekvése.

 10. izraeli 2015. január 17. szombat - 23:56 #

  Ugy latszik,Europa meg mindeg nem erti-mi var ra.
  Hitler is- a zsidokkal kezdte- es a tobbiekkel-folytatta.
  Zsuzsinak- es a tobbieknek- figyelmebe ajanlom.

  s://www.youtube.com/watch?v=ILleKU50SAk

 11. izraeli 2015. január 18. vasárnap - 00:10 #

  Hogy jobban megertsek-mirol van szo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Együttélni muzulmánokkal | leharblog - 2016. január 10. vasárnap

  […] https://leharblog.wordpress.com/2015/01/11/jo-reggelt-europa/ c. írásaimban. […]

 2. Merkel borzalmas baklövése | Periszkóp - 2016. január 10. vasárnap

  […] Jó reggelt, Európa (Leharblog, 2015. január 11) […]

 3. Merkel borzalmas baklövése – Periszkóp - 2018. május 26. szombat

  […] Jó reggelt, Európa (Leharblog, 2015. január 11) […]

 4. A cionizmus a válasz az asszimilációra… | leharblog - 2019. február 5. kedd

  […] https://leharblog.wordpress.com/2015/01/11/jo-reggelt-europa/ […]

A negatív vélemény is vélemény, de ügyeljünk a hangnemre!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: